Bestuur

Ruud Storcken - voorzitter        E-mail

Na een bestuursperiode van 6 jaar bij AV Unitas heb ik vorig jaar besloten om daar het stokje over te dragen aan nieuwe mensen. 

Verenigingsmanagement is echter iets wat in je bloed zit. Zodra je actief deelneemt in een vereniging wil je graag dingen veranderen en verbeteren. Dit was ook meteen de reden om mij voor de komende bestuursperiode verkiesbaar te stellen als voorzitter.  Er zit enorm veel energie in Panta Rhei. Ik zie het als een eer om met het huidige team aan vrijwilligers deze energie om te zetten in een bruisend verenigingsleven.


Rob Aspers - secretaris      E-mail

Door onderbezetting in het bestuur is voor het secretariaat nog een vacature. Voorlopig zijn de diverse taken van  het secretariaat onder de huidige bestuursleden verdeeld en worden zij ondersteund door ... (nog in te vullen).


Ernest Severens- Technische Commissie / Penningmeester a.i.     E-mail

Als lid van de club vind ik het belangrijk dat de club als het ware wordt gemaakt door de leden van de club. In 2012 ben ik toegetreden tot het bestuur waar ik de technische commissie tot mijn takenpakket heb genomen. Het betreft alle zaken met betrekking tot trainingen en competities van zowel de jeugd als de senioren.


Cor Pols - parkbeheer    E-mail

Jaren geleden werd ik gestrikt voor de recreatie commissie en vanaf het jaar 2000 maakte ik deel uit van het bestuur, eerst gaf ik leiding aan de recreatiecommissie waarna ik Joep Hendrix opvolgde als terreinbeheerder.


Camille Gelissen - Jeugd     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-


Monique Deenen - Kantine commissie     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-

 

 

 

 

 

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2011 Bestuur.
Joomla Templates by Wordpress themes free