01
01
Clubkampioenschappen
02
02
Clubkampioenschappen
03
03
Clubkampieonschappen
04
04
Clubkampioenschappen

ALV 2015

vrijdag 27 maart a.s. vindt de ALV 2015 plaats. Deze is alleen toegankelijk voor leden, zij hebben een uitnodiging ontvangen. Wilt u meer weten, neem dan contact op met het secretariaat.

Inschrijven tennislessen zomer 2015

je kunt  je nu inschrijven voor de tennislessen voor het voorjaar en zomer 2015.
12 lesweken in de periode 6 april tot 11 juli.

Voor meer informatie en inschrijven ga naar 'Activiteiten'

Inschrijven kan tot en met 25 maart a.s.

Welkom bij Panta Rhei

Panta Rhei is een vereniging met ongeveer 300 leden. Ons tennispark in Limbricht vind je via de routebeschrijving in menu onder de club. Hier vind je ook alle telefoonnummers en andere contactgegevens van kaderleden van de vereniging. Alle directe informatie over leden, competitie, trainingen vind je onder KBLTB afhangbord die alleen toegankelijk is voor leden.

Hieronder vind je een aantal berichten, blader er eens doorheen.

Panta Rhei in beweging

Panta Rhei zoekt samenwerking met partners, verenigingen en andere sportverenigingen om klaar te zijn voor de toekomst. Er zijn diverse bedreigingen als o.a. de fors hogere accommodatie kosten doorberekend door de gemeente. Verder is er de wens voor betere kleedkamers, sanitair en een opfrisbeurt van de kantine. Afhankelijk van de uitkomsten van diverse trajecten zullen in de komende periode besluiten worden genomen om een stap voorwaarts te zetten. 

Camera`s

Er is een camera geinstalleerd in een lichtmast waardoor de actuele situatie op de banen zichtbaar is op de website. Hierdoor kun je vanuit thuis zien of er veel activiteit is bij de tennisvereniging en of de banen weer bespeelbaar zijn na b.v. een regenbui. 

 

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2011 Home.
Joomla Templates by Wordpress themes free