01
01
Clubkampioenschappen
02
02
Clubkampioenschappen
03
03
Clubkampieonschappen
04
04
Clubkampioenschappen

Welkom bij Panta Rhei

Panta Rhei is een vereniging met ongeveer 300 leden. Ons tennispark in Limbricht vind je via de routebeschrijving in menu onder de club. Hier vind je ook alle telefoonnummers en andere contactgegevens van kaderleden van de vereniging. Alle directe informatie over leden, competitie, trainingen vind je onder KBLTB afhangbord die alleen toegankelijk is voor leden.

Hieronder vind je een aantal berichten, blader er eens doorheen.

Vernieuwbouw Kantine

nieuwe kantineDe vernieuwbouw van onze kantine start 7 oktober a.s. Lees meer over planning & opening, impressies van de kantine (exterieur & interieur) en het bouwterrein in onze nieuwsbrief van oktober 2015 (klik hier). Je kunt de actuele situatie volgen op facebook

Info en Inschrijven VJcompetitie2016

Senioren kunnen zich vanaf nu per team inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2016. Meer info en het downloaden van het inschrijfformulier is terug te vinden Activiteiten (hoofdmenu). Inschrijven voor wo 2 dec. a.s.

Info voor de junioren volgt binnenkort.

Voor vragen neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Ernest Severens)

Panta Rhei in beweging

Panta Rhei zoekt samenwerking met partners, verenigingen en andere sportverenigingen om klaar te zijn voor de toekomst. Er zijn diverse bedreigingen als o.a. de fors hogere accommodatie kosten doorberekend door de gemeente. Verder is er de wens voor betere kleedkamers, sanitair en een opfrisbeurt van de kantine. Afhankelijk van de uitkomsten van diverse trajecten zullen in de komende periode besluiten worden genomen om een stap voorwaarts te zetten. 

Camera`s

Er is een camera geinstalleerd in een lichtmast waardoor de actuele situatie op de banen zichtbaar is op de website. Hierdoor kun je vanuit thuis zien of er veel activiteit is bij de tennisvereniging en of de banen weer bespeelbaar zijn na b.v. een regenbui. 

 

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2011 Home.
Joomla Templates by Wordpress themes free